Cégünkről

Az Ideál Gift Kft. 2008. júniusától működik. Saját importból származó ajándéktárgyakat, lakásdíszeket forgalmazunk Magyarországon. Az EU országaiból szerezzük be a kiváló minőségű, kis szériájú termékeket, melyekből raktárkészlettel rendelkezünk. Üzletfilozófiánk, hogy igényes, különleges áru kerüljön vásárlóinkhoz és valamennyi alkalomra megtalálják a kedves, mutatós ajándékot, lakásdíszt.

Figyelemmel kísérjük a trendeket, a külföldi piacot és igyekszünk a készletünket újdonságokkal frissíteni.

Nekünk a vevő megelégedettsége a legfontosabb, a rendelések feldolgozásában is igyekszünk ennek megfelelni.

Amennyiben déli 12 óráig beérkezik a rendelés a webáruházba, nagy eséllyel már aznap feladásra kerül a csomag és 1-2 napon belül a vevőnek kiszállításra kerül.

Személyes átvételre is van lehetőség előzetes egyeztetés szerint. Ez esetben, ha nem előre utalás vagy online bankkártyás fizetés történik, akkor készpénzben vagy bankkártyával lehet fizetni az átvételkor, melyet előre kérünk jelezni a rendelés leadásakor a Pénztár oldalon.

Kapcsolattartásban is rugalmasak vagyunk, a nap bármely szakában kapcsolatba tud velünk lépni emailben az info@idealgift.hu címen vagy telefonon a +36-20-3144240 számon.

Választékunkat folyamatosan alakítjuk az Önök igényeinek, visszajelzéseinek megfelelően. Észrevételeiket, javaslataikat ezért örömmel fogadjuk.

Remélem rövidesen Önt is a vásárlóink között üdvözölhetjük.